Quick-Step Livyn

Quick-Step Livyn en Rigid

Alle Quick-Step vinylvloeren hebben een beschermende toplaag waardoor ze watervast, kras- en vlekkenbestendig zijn. Daardoor zal je vloer er altijd even perfect uitzien als toen je hem net plaatste.

Vlekkenbestendigheid van wereldklasse

De verzegelde toplaag van je Quick-Step vinylvloer is voorzien van de Quick-Step revolutionaire Stain Guard technologie, de beste vlekkenbestendigheidstechnologie in haar soort. Ze houdt je vloer brandschoon en geeft vuil en zelfs slijtplekken geen kans.

Superieure krasbestendigheid

De rigide en flexibele vinylvloeren van Quick-Step zijn ook voorzien van Scratch Guard. Deze innovatieve technologie beschermt je nieuwe vloer tegen krassen beter dan enig ander vergelijkbaar product op de markt.

Waterbestendig

De waterafstotende technologie gecombineerd met het gepatenteerde Uniclic-kliksysteem voorkomen dat water je vloer beschadigt. Dit maakt luxevinylvloeren niet alleen gemakkelijk schoon te maken, maar ook een geschikte vloerkeuze voor elke kamer in huis.

Geluidsdempend

Stappen op een Quick-Step vinylvloer is in alle opzichten een aangename ervaring. Hun naturelle dessins springen in het oog, ze voelen zacht en warm aan en hun akoestische prestaties zorgen ervoor dat er geen ongewenste geluiden van hakken, laarzen, schoenen of poten zijn.

Tikkende hoge hakken, stampende sneakers, schrapende stoelen, enz. We worden allemaal snel afgeleid door geluiden. Luxevinyl vermindert deze geluiden met zijn geluidsabsorberende lagen.

Zacht en warm

Quick-Step Livyn vinylvloeren stralen altijd plezier uit: warme voeten vanaf het moment dat je wakker wordt en een zacht gevoel wanneer je 's avonds je schoenen na het werk uittrekt.

Natuurlijke uitstraling

QS luxevinylvloeren en tegels bieden een breed scala aan naturel ogende authentieke dessins, met een prachtige extra-matte afwerking en bijpassende voegen en structuren. Of je nu voor 'echt hout' of 'steen' kiest, je nieuwe vloer zal een centrale plaats in je huis innemen.

Aan het renoveren? Quick-Step vinylvloeren zijn zeer dun en eenvoudig te plaatsen (dankzij het gepatenteerde Uniclic Multifit-kliksysteem). En met de Quick-Step Rigid vinylvloeren is er nu een vinyloplossing voor elk type ondervloer (geëgaliseerd, onregelmatig of heel onregelmatig).

Geschikt voor elk type ondervloer

Of je nu te maken hebt met een geëgaliseerde of (zeer) onregelmatige ondervloer, er is altijd een vinylvloer die aan je behoeften voldoet.

Uitzonderlijk dun

Neem een van de Quick-Step luxevinylplanken vast en je weet meteen waarom ze zo gemakkelijk te hanteren en te plaatsen zijn. Ze zijn gewoon uitzonderlijk dun!

Eenvoudige plaatsing

Of je nu kiest voor een klik- of lijmplaatsing, je nieuwe QS Livyn vloer zal je huis in een mum van tijd opfleuren.

Rigid vinylvloeren van Quick-Step

Rigid vinylvloeren zijn een blijver. Zelfs wanneer je kinderen een volle kom tomatensoep op deze vloer laten vallen, blijft er geen deuk of vlek achter. Hun prachtige naturelle dessins zullen de tand des tijds gemakkelijk doorstaan. Het is zowel de sterkste als de zachtste vloer waarop je ooit zal lopen en er is zelfs geen oppervlaktevoorbereiding nodig.

Sterk

Leun achterover en ontspan. Zware voorwerpen die per ongeluk op je nieuwe Rigid vinylvloer vallen laten geen sporen na - dankzij zijn massieve vinylkern met extra glasvezelbescherming. Je kan zelfs je gloednieuwe Rigid vinylvloer zonder oppervlaktevoorbereiding op een bestaande vloer plaatsen.

Zacht, warm & stil

Wandel comfortabel door je huis met je ochtendkoffie. De zachtste rigide vinylvloeren op de markt zijn een genot om op te lopen - zelfs op blote voeten. Hou je liever je schoenen aan? Zijn geluidsabsorberende kwaliteiten garanderen een aangename akoestische ervaring.

Vlekkenbestendig

De verzegelde toplaag van je Quick-Step vinylvloer is voorzien van de revolutionaire Quick-Step Stain Guard technologie. De beste vlekkenbestendigheidstechnologie in haar soort, ze houdt je vloer brandschoon en geeft vuil en zelfs slijtplekken geen kans.


KOOP ONLINE
 
PARTNER WEBSHOP

Ons assortiment Vinyl