Coretec the original Vinyl

Het regent zogenaamde innovaties in de vloerbedekkingssector, maar hoogstzelden kom je een product tegen dat het predicaat ‘revolutionair’ verdient.

COREtec® the original mag zich die medaille met recht en rede opspelden. Deze harde vloerbedekking bestormt de wereldmarkt dankzij unieke technologieën en haar onverwoestbaar karakter.
Een revolutionair product: COREtec® the original, een watervaste meerlaagse zwevende vloer met een onderlaag uit kurk. Noem USFloors dus gerust de architect/uitvinder van de watervaste meerlaagse vloerencategorie.

Unieke samenstelling

COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer extreem krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar!
Exclusieve hout-of tegelmotieven bieden de ontwerper of bouwheer talloze mogelijkheden waardoor de vloer zich naadloos laat integreren in elk interieur.

Een lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert een eenvoudige zwevende plaatsing. De onderlaag uit kurk maakt een extra ondervloer overbodig en vangt kleine onregelmatigheden in de ondergrond op. Een COREtec® vloer kan je dus probleemloos rechtstreeks plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. De kurken onderlaag zorgt voor een superieur loopcomfort waardoor een COREtec® vloer warmer en stiller is.

COREtec® is een revolutie in harde vloerbedekking!

Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking is het perfecte alternatief op vinylvloeren, klik LVT of laminaatvloeren. COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk geplaatst worden.

100% Watervast

COREtec® vloeren kunnen geïnstalleerd worden in natte ruimtes.

Levenslange garantie

COREtec® heeft een levenslange garantie bij residentieel gebruik.

Innovatief

De gepatenteerde constructie (exclusief van USFloors) is extreem stabiel. COREtec® krimpt niet en zet niet uit onder normale omstandigheden. Geen acclimatisatie nodig voor de installatie. Uw COREtec® vloer kan direct geïnstalleerd worden zelfs over een bestaande harde vloer. COREtec® is de enige vloer die veel ondervloergebreken aankan. Eenvoudige plaatsing door handig click-systeem.

Slijtvast

COREtec® vloeren zijn 8mm dik en hebben een slijtlaag van 0,5 mm. Twee eindlagen UV lak zorgen voor een superieure vlekbestendigheid en onderhoudsvriendelijkheid.

Comfortabel

COREtec® vloeren hebben een hout- of steenlook, en bieden een superieur comfort dankzij de ingebouwde kurken onderlaag. COREtec® vloeren zijn stiller en warmer dan LVT-vloeren en hebben geen extra ondervloer nodig.

KOOP ONLINE

Ons assortiment Vinyl