Cambrillo Parket

A WAY OF LIVING

OVER CAMBRILLO

Cambrillo

Cambrillo staat garant voor eigentijds kwaliteitsparket. Eiken vloeren van Cambrillo zijn het resultaat van 100% Belgisch vakmanschap en weten uw leefruimtes te bekleden met de natuurlijke, huiselijke uitstraling waar u naar op zoek bent.

Cambrillo-vloeren zijn volledig personaliseerbaar en garanderen een perfecte pasvorm. Bovendien dragen ze allemaal het FSC-label.

EUROPESE EIK

Omwille van zijn fijne structuur, elasticiteit en duurzaamheid (klasse I) kiest Cambrillo ervoor om al hun parketvloeren te maken van deze Europese hardhoutsoort. Daardoor heeft elke Cambrillo-vloer een hoge indrukweerstand.

KLEUR

Met een keuze uit meer dan 20 verschillende kleuren kunt u uw parketvloer naar smaak personaliseren.

BESCHERMINGSLAAG

Meerdere zorgvuldig aangebrachte lagen hardwaxolie zorgen ervoor dat uw parketvloer beter beschermd is tegen slijtage en vervuiling.

BOVENLAAG

Meer nog dan de beschermingslaag bepaalt de bovenlaag (ook wel toplaag genoemd) de uitstraling en levensduur van uw parket. Door te werken met een 4 of 6 mm dikke bovenlaag van massieve Europese eik heeft u met Cambrillo meteen een parketvloer van de hoogste duurzaamheidsklasse in huis!

ONDERLAAG

De onderlaag in Cambrillo parketvloeren is opgebouwd uit hoogkwalitatieve, watervaste berkenmultiplex. Door de unieke structuur van deze onderlaag absorbeert uw parket spanning en belasting met het grootste gemak, en blijft de natuurlijke beweging van het hout beperkt tot het absolute minimum. Uw Cambrillo-vloer blijft dus in alle omstandigheden stabiel.

VLOERVERWARMING

Cambrillo parketvloeren bieden het voordeel dat ze perfect te combineren zijn met vloerverwarming.

Cambrillo ASSORTIMENT

JUST CAMBRILLO

NIEUW LABEL

Deze collectie omvat 4 nieuwe kleuren die ontwikkeld werden op basis van de huidige trend: naturelkleuren en grijstinten.
De planken werden afgewerkt met een extra coating wat ze zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk maakt.

Tyresta   Aulavik   Himalaya   Serengeti
Tyresta  Aulavik Himalaya Serengeti

QUALITY

LANGSAFWERKING

Waar gaat uw voorkeur naar uit: grote, gekrabte of rechte voegen? Of had u liever minivoegen? Cambrillo biedt u de grootste keuzemogelijkheid!

V-VOEG 2mm Gekrabte kant
   V-VOEG 2mm GEKRABTE KANT
MINI V-VOEG 1,2 mm   Rechte kant
MINI V-VOEG 1,2 mm RECHTE KANT

DIMENSIES

De plankbreedte bepaalt voor een groot deel het karakter van uw Cambrillo-parket. Wilt u een levendige inkleding? Kies dan voor een smallere plankbreedte. Voor een rustgevender patroon neemt u liever bredere planken.

Breedte: 120 tot 300 mm (+ 20 mm breedte-interval)
Lengte: 2000 – 2200 – 2400 mm
Dikte: 15,2 of 20,2 mm

KWALITEIT

Cambrillo biedt u de keuze uit drie kwaliteitscategorieën, elk met haar eigen afwijkingstolerantie.

Rustiek A/B   Rustiek A   Bis 1
Rustiek A/B Rustiek A Bis 1

PATRONEN

Naast het strakke, traditionele motief is Cambrillo-parket ook verkrijgbaar in een Versailles- of visgraatpatroon, of in de vorm van een Hongaarse punt. Deze patronen zijn net iets unieker en geven uw vloer een pak meer dynamiek.

Visgraatpatroon   Versaillepatroon   Hongaarse punt
Visgraatpatroon Versaillepatroon Hongaarse punt

COLOURS

Iedere leefruimte heeft een uniek karakter en vraagt daarom om een passende kleur parketvloer.

Cambrillo biedt u met zijn THE ESSENTIAL COLLECTION en met zijn de keuze THE COTTON CLUB COLLECTION uit 12 verschillende tinten zodat u het kleurenpalet van uw kamer perfect in harmonie weet te brengen.

TEXTURES

Kleur is één ding, maar met een gepersonaliseerde oppervlaktetextuur geeft u uw parketvloer pas écht karakter. En laat dit nu net het punt zijn waarop een Cambrillo-vloer zich helemaal onderscheidt van de rest: Cambrillo beschikt over de middelen en de expertise om uw parketplanken af te werken met dat tikkeltje eigenheid waar u naar op zoek bent.
Want laten we eerlijk zijn: uw huis is pas een thuis als het een perfecte weerspiegeling is van uw persoonlijkheid!

THE BURNED COLLECTION

Voor wie op zoek is naar parket-vloer met een unieke textuur en een doorleefde look heeft Cambrillo het perfecte antwoord: The Burned Collection. Deze volledig handgemaakte collectie biedt u de keuze uit 6 exclusieve oppervlakken en is een sprekende verrijking voor iedere woning.

WAGON BOARD COLLECTION

Niets straalt meer karakter en authenticiteit uit dan onze collectie oude wagon-planken. Deze volledig doorleefde vloerdelen zijn met de juiste zorg bewerkt en verkrijgbaar in planken met een wisselende of vaste breedte. Kiest u voor een Hongaarse punt of visgraatpatroon, dan neemt u pas écht een unieke vloer in huis. Ook uitermate geschikt voor gebruik op vloerverwarming!

WALL PANELS

Geniet van het warme, tijdloze karakter van een parketvloer… Maar dan tegen uw muur! De Cambrillo wandbekledingscollecties bieden u de mogelijkheid om dezelfde persoonlijke toets die u in uw parketvloer legt door te trekken naar heel uw interieur. Zo weet u uw huis om te toveren in een stijlvolle oase van rust en harmonie.

STIKWOOD

Onze Stikwood-collectie laat u toe snel en eenvoudig eender welk object te bekleden met dezelfde planken die u terugvindt in onze Essential of Cotton Club Collection: muren, keukenwanden, bars, trapkasten, … Alles krijgt een persoonlijke toets en de juiste accenten.

Stikwood

Dimensies: 600 x 125 x 4 mm

OUDE WAGONPLANKEN

Ook oude wagonplanken zijn uitermate geschikt om uw interieur in te kleden. Dit doorleefde tropisch hout is zorgvuldig geborsteld en gepolierd om uw woonruimtes de juiste authentieke toets mee te geven. De toepassingen met wagonplanken zijn talloos, dus laat uw fantasie de vrije loop!

Oude wagonplanken

Dimensies: 2600 x 170 x 15 mm

TECHNIEK

Kwaliteitslabels

Cambrillo biedt u niet alleen hoog-kwalitatieve maar ook economisch gezonde producten aan en heeft de kwaliteitslabels om het te bewijzen.
Naast het CE-label dat aangeeft dat Cambrillo houtproducten voldoen aan de EU-regels, draagt elk Cambrillo-product ook de FSC- en VOC-labels die bewijzen dat Cambrillo vloeren en wandbekleding het resultaat zijn van duurzame en gewettigde bosbouw met een focus op sociale arbeidsvoorwaarden en gezonde milieuomstandigheden. Door te kiezen voor Cambrillo draagt u dus uw steentje bij om globale (milieu)problemen een halt toe te roepen.

Een stapje verder

Kwaliteitslabels zijn één ding. Maar het persoonlijke engagement gaat veel verder dan het tegemoetkomen aan standaardnormen. Zo zitten de formaldehylde waarden van alle Cambrillo-producten maar liefst 65% onder de norm. Een realisatie waar we zelf bijzonder trots op zijn.

Drie kwaliteitscategorieën

Voor ieder Cambrillo-product heeft u bovendien de keuze uit drie kwaliteitscategorieën, elk met haar eigen afwijkingstolerantie.

  RUSTIEK A/B RUSTIEK A 1 BIS
Kleurverschillen Toegelaten Toegelaten Niet toegelaten
Spinthout Niet toegelaten Niet toegelaten Niet toegelaten
Noesten Gezonde noesten toegelaten Gezonde noesten toegelaten Gezonde noesten toegelaten, max 15mm
Open noesten < 30 mm, maar opgestopt < 20 mm, maar opgestopt Niet toegelaten
Schietkwasten < 15 mm, maar opgestopt < 15 mm, maar opgestopt Niet toegelaten
Scheuren Toegelaten, maar opgestopt Toegelaten, maar opgestopt Niet toegelaten
Kopse scheuren Niet toegelaten Niet toegelaten Niet toegelaten
Ringscheuren Niet toegelaten Niet toegelaten Niet toegelaten
Biologische aantasting Niet toegelaten Niet toegelaten Niet toegelaten
Opstoppen Max. 5 cm Max. 3 cm Niet toegelaten

KOOP ONLINE

Ons assortiment Parket