Aqua-Step - Assortiment

Bekijk het volledige gamma op onze webshop

Aqua-Step heeft een volledig assortiment van warme en gezellige houtstructuurdessins met bijpassende plinten, terwijl Aqua-Step Mini een collectie is van natuursteen- en tegeldessins.

WOOD DESIGNS

De Aqua-Step wood designs bestaan uit fascinerende legpatronen, unieke decoren en houtsoorten. Het zijn allen éénplanksdessins met een houtnervenstructuur die een warme uitstraling geven.

De Original uitvoering is een vlakke uitvoering. Wie houdt van een eerder strakke look kan kiezen voor deze plankenuitvoering.

De afgeschuinde V-groeven aan de langse zijden (Wood 2V) van de panelen geven een sterk verruimend effect op je interieur.

Planken met v-groef aan de langse en kopse kant (Wood 4V) geven de ruimte een iets landelijker karakter.

Het Shipdeck motief is bestemd voor de liefhebbers. Deze bestaan uit een bredere langse zwarte voeg om de look van een echte sheepsdekvloer weer te geven.

Aqua Step Tegels

De eerste watervaste laminaattegel! Heb je een grote open ruimte waar je optisch een onderscheid wil maken tussen de keuken, bureaugedeelte en woon- of eetkamer? De combinatie Aqua-Step Wood Designs en Aqua-Step mini is hier een interessante optie. Via een naadloze verbinding combineer je een hout- en tegeldecor die complementair zijn met elkaar maar toch variatie in je interieur brengen.