Aqua-Step - Introductie

Aqua-Step

Water en vocht zijn niet langer de vijand van de laminaatvloer!!!

Aqua-Step heeft unieke eigenschappen en kan zowel voor intensief residentieel als voor commercieel gebruik zoals fitness centra, restaurants, wellness centers, winkels en burelen, aangewend worden.

Aqua-Step met haar volledig assortiment 100% watervaste vloeren, garandeert u jaren comfort en een zorgeloze toekomst. Aqua-Step is volledig bestand tegen waterlekken, vochtigheid of condensatie. Deze wordt warm aanbevolen voor de keuken, de badkamer, de wasplaats, de inkomhal, de kelder, ...

Aqua-Step is volledig uit kunststof vervaardigd en bevat dus geen hout of cellulose bestanddelen en heeft dus bijgevolg 0% zwelling.

Aqua-Step kan probleemloos gereinigd worden met water en zeep. Extreme hygiëne is een troef! De vloer is aldus bacterie- en stofvrij. Perfect voor mensen met allergieën. De coating met een hoge densiteit van de toplaag samen met de perfect sluitende voegen, voorkomen dat vuil er door dringt.

Aqua-Step scoort 30% beter op het gebied van geluidsabsorptie in vergelijking met een klassieke laminaatvloer. Daarenboven past de vloer zich op een bijzondere manier aan de omgevingstemperatuur aan waardoor hij warm en comfortabel aanvoelt. Geïnspireerd door de natuur hebben de Aqua-Step ingenieurs de honingraat structuur aangewend voor een totaal vernieuwend vloerconcept; een holle structuur die geluid absorbeert, warmte geleidt (vloerverwarming!) en uitermate stevig is.De kern van de vloer wordt vervaardigd uit een kunstmatig composiet. De combinatie van dit composiet en de honingraat structuur resulteert in een IC3 classificatie. Het kan zware gewichten verdragen en de impact van vallende objecten is zeer klein.

De slijtvastheid (AC4) wordt gegarandeerd door de slijtvaste toplaag in combinatie met de stevige composiet kern.

De Aqua-Step planken klikken makkelijk
en moeiteloos in elkaar dankzij de unieke combinatie van de "gecoïxtrudeerde" naad met het gepatenteerde en wereldberoemde Uniclic Systeem. Het resultaat is een vloer met perfect waterdichte voegen. Dit vindingrijk systeem laat u bovendien toe de vloer verscheidene malen te herplaatsen.

Met Aqua-Step kan u een vloeroppervlakte tot 900m2 (30 X 30m) bedekken zonder het gebruik van een uitzettingsprofiel. Van badkamer tot slaapkamer, van keuken tot woonkamer resulterend in een esthetische perfectie en een extra ruimtelijk gevoel. Een heel eenvoudige en snelle plaatsing dus!

Een Aqua-Step vloer kan u bestellen in onze webshop : https://www.parketdepot.be/nl/ons-assortiment/laminaat/aqua-step