Aqua-Step - FAQ

Kan Aqua-Step werkelijk beter tegen water dan een andere laminaat vloer?

De grootste bedreiging voor een klassieke laminaat vloer is water, vocht en zelfs een onderhoudsbeurt. Aqua-Step is 100% watervast en heeft aldus niets te vrezen. Aqua-Step kan in tegenstelling tot de traditionele laminaatvloeren gebruikt worden voor uitgebreide residentiŽle en commerciŽle toepassingen. Een uitgebreide garantie waarborgt dit. Aqua-Step mag onderhouden worden met water en zeep. Mits goed onderhoud kan met de vloer bacterie- en stofvrij houden. Perfect voor spelende kinderen, allergie patiŽnten of mensen met een huisdier.

Is Aqua-Step sterk genoeg?

De kern van de plank is vervaardigd uit een superieure kunststof. De Aqua-Step ingenieurs hebben de honingraat structuur aangewend zodat de vloer uitermate sterk is en voldoet aan de IC3 classificatie. De hoogste score in zijn categorie. Maar wat met de treksterkte van de voegen? Door het gebruik van het wereldberoemde Uniclic Systeem samen met hoogwaardige grondstoffen is er geen gevaar voor openstaande voegen.

Geen expansie profielen nodig?

Met Aqua-Step kan u een vloeroppervlakte tot 900 m2 (30 x 30 m) bedekken zonder het gebruik van een uitzettingsprofiel. Van badkamer to slaapkamer, van keuken tot woonkamer... resulterend in een esthetische perfectie en een extra ruimtelijk gevoel. Dankzij de eenvoudig een snelle plaatsing zijn geen extra materialen verreist. Zo bespaart u kosten en tijd! Tijd om volop te genieten van Aqua-Step vloer!